Betalingsvoorwaarden Feijen Diervoeders

Onderstaande moet duidelijkheid verschaffen, maar ook mogelijkheden bieden als het even tegenzit.

‘En dat al sinds 1870.
Da’s een heel eind!’

Betalingskorting
Betaalt u uw factuur conform de voorwaarden binnen veertien dagen, dan ontvangt u een betalingskorting van 2,0% op het factuurbedrag. Deze korting geldt alleen voor onze standaard producten, de producten waar een prijsafspraak voor geldt zijn al inclusief betalingskorting. De betalingskorting staat vermeld op de factuur en mag uzelf in mindering brengen op het factuurbedrag.

Incassokorting
Verleent u Feijen toestemming tot automatisch incasso, dan ontvangt u een extra korting van 0,25% bovenop de betalingskorting van 2.00%. De korting wordt standaard van het factuurbedrag afgetrokken. We willen u graag de mogelijkheid geven om voor deze extra korting in aanmerking te komen als u hier nog geen gebruik van maakt.

Wat u hiervoor moet doen: u verleent Feijen een automatisch incasso via een standaardformulier, dit formulier kunt u bij ons opvragen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het verwerken van uw facturen. Daarnaast behoudt u de mogelijkheid om via uw eigen bank dit incasso te wijzigen, stop te zetten of te storneren. Wij incasseren vier dagen na de factuur vermelde factuurdatum.

Betalingsherinnering
Na het verstrijken van de betalingstermijn van twee weken, zullen wij u via een brief aan de openstaande factuur herinneren. Lukt het niet om de factuur binnen de afgesproken termijn van twee weken te betalen, laat het ons dan vooraf weten. Samen zullen we dan op zoek gaan naar een passende oplossing.

Vergoedingsrente
Feijen behoudt zicht het recht voor om, bij in gebreke blijven van de betalingstermijn, tussentijds of aan het eind van het jaar een vergoedingsrente in rekening brengen. Deze extra kosten hiervan komen voor rekening van de afnemer.

Wij blijven wel gewoon Feijen
Wij begrijpen als geen ander wat er leeft en speelt in de agrarische sector. Dat het soms mee zit, maar ook eens tegen is ons dan ook niet onbekend. Als Feijen vinden we dan ook dat we in moeilijke tijden achter u moeten blijven staan; en dit lukt als de spelregels op voorhand duidelijk zijn. Zo werken er bij Feijen medewerkers met een brede opleiding en ruime werkervaring, zowel in de veevoederindustrie, het bankwezen als de accountancy.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we ‘anders’ naar uw bedrijf kunnen kijken om op alle fronten onze kennis in te kunnen zetten, schroom dan ook niet om ons hiervoor te vragen.

over-ons-beeld-2
Scroll naar boven