Boxbedekking

Stalhygiene is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering op zowel rundvee-, als varkensbedrijven. Een goede stalhygiene voorkomt een te hoge bacteriedruk, en komt daarmee de gezondheid van uw veestapel ten goede. We hebben bij Feijen boxbedekking voor rundvee, paarden en varkens. Hieronder vindt u ons assortiment strooisel.

Rundvee

Goldspan Profi 500x500 vierkantGoldspan Profi en ProfiPlus: Goldspan is een gerenommeerd merk op het gebied van boxbedekking, en is te verkrijgen in de varianten Profi en ProfiPlus. Aan ProfiPlus is een bacterieremmend middel toegevoegd zodat de beruchte Klebsiellabacterie geen kans krijgt.

Lees meer over Goldspan voor Rundvee...

Stalstrooisel los gestort: Verschillende varianten dennenzaagsel en vlas kunnen los gestort bij u geleverd worden. Prijstechnisch uiteraard gunstiger dan gezakte boxbedekking.

Lees meer over losgestorte boxbedekking...

Paarden

Goldspan Champ 500x500vierkantVoor de bodembedekking van paardenboxen heeft Goldspan ook een prima product in huis, nl Goldspan Champ, waarmee uw paard langdurig een droge box houdt.

Lees meer over Goldspan Champ...

Daarnaast hebben we gekozen voor vlasstrooisel en stropellets als boxbedekking voor paarden. Handig verpakt en weinig stof, dus prima te gebruiken!

Lees meer over vlasstrooisel en stropellets...

Varkens

Voor gebruik van strooisel in de kraamstal en voor het opvangen van biggen in de speenafdeling, of biggen in de vleesvarkensstal kunt u prima gebruik maken van de producten van Goldspan die ook voor rundvee aanbevolen worden. Met name voor de kraamstal in het biggennest is Goldspan ProfiPlus aan te raden vanwege de antibacteriele werking die is toegevoegd.

TOP