Contact

Gewoon eem bell’n!

Contact

Feijen Diervoeders

  • Rondweg 14

    7721 AA Dalfsen
     

  • 0529 431327
  • 0529 433225
  • info@feijendalfsen.nl

Melkveeadviseurs

foto-raymond-holtmaat

Raymond Holtmaat

Hoofd melkvee

We noemen Raymond ook wel eens de wandelende koeienencyclopedie. hij weet als geen ander hoe de pens van een koe werkt en weet tot op de komma nauwkeurig welke samenstellingen het beste bij jouw voer passen.
(06) 53 62 53 23

Stef

Stef Beltman

Adviseur melkvee

Stef is onze jonge hond die de ‘oudjes’ op scherp weet te zetten. Met zijn afgeronde HBO Landbouw en zijn eigen melkveehouderij helpt hij jou als praktische denker verder met jouw bedrijfsvoering.
(06) 46 51 91 60

button-weiden-jongvee

Allisha Hendriks

Adviseur jongvee

Wie vindt dat de landbouw een mannenwereld is, heeft het mis. Allisha zorgt voor de juiste balans in het melkveeteam en ontfermt zich over jouw jongvee. Als jongveespecialist helpt zij je bij het opstarten van het jongvee, zodat het kan doorgroeien tot een gezonde melkkoe.
(06) 10 81 82 20

Simon

Simon Lieftink

Adviseur melkvee

Simon is zoals we dat noemen een echt mensenmens. Als je niet oppast praat hij je de oren van de kop. Er ontgaat hem niets en hij vindt het heerlijk om met de boeren in gesprek te zijn over hun toekomstplannen.
(06) 57 05 42 18

Jan Willem

Jan Willem Meijer

Adviseur melkvee

Jan Willem is de rustige allesweter. Hij weet van de hoed en de rand en loodst jou door alle administratieve rompslomp heen. Naast de adviezen die hij met onze klanten deelt, kun je hem ook regelmatig in zijn eigen stal vinden.
(06) 10 18 04 74

Paul Willems - kopie

Paul Willems

Adviseur melkvee

'In de stal, dáár is het te doen!' Met ruim 20 jaar ervaring is Paul een doorgewinterde adviseurs. De TMR-audits kennen geen geheimen voor hem. Paul draagt graag zijn steentje bij om het verschil te kunnen maken op de melkveebedrijven. 
(06) 29 45 18 18

Raymond Hoppen

Raymond Hoppen

Adviseur melkvee

Raymond is onze melkveespecialist met een liefde voor Agro. Je zult hem met name in het oosten van het land tegenkomen. Voor alle ins en outs rondom mais- en graszaden kun je bij hem terecht.
(06) 51 28 63 32

Henk

Henk Noeverman

Adviseur melkvee

Henk staat als voormalig melkveehouder het liefst de hele dag bij jou in de stal. 'Da's toch prachtig die koeien!'. Hij steekt graag de handen uit de mouwen om al jouw bedrijfsaspecten onder de loep te nemen.
(06) 25 26 82 18

Varkensadviseurs

foto-tom-strijkveen

Tom Strijkveen

Varkensadviseur

(06) 51 23 52 45

foto-sander-schutmaat

Sander Schutmaat

Varkensadviseur

(06) 51 23 52 44

foto-Nick-Bosman-Varkensvertegenwoordiger

Nick Bosman

Varkensadviseur

(06) 20 66 23 81

Wiljon Ormel - 300x300

Wiljon Ormel

Varkensadviseur

(06) 51 92 30 39

Kantoor

Ton Feijen

Ton Feijen

Eigenaar

Je kan letterlijk en figuurlijk niet om Ton heen. Ton zet zich van jongs af aan al met volle energie in voor Feijen en probeert naast het dagelijks reilen en zeilen van het bedrijf ook nog zo veel mogelijk de boer op te gaan.

Anne Feijen

Anne Feijen

Ondersteuning Bedrijfsadviseurs

Anne zorgt ervoor dat alle nutriënten en voederwaardes op de juiste manier in onze programma's staan en denkt met de bedrijfsadviseurs mee op het gebied van nutritie.

Richard Feijen

Richard Feijen

Eigenaar

Bel je naar Feijen? Grote kans dat je Richard aan de lijn krijgt. Richard is verantwoordelijk voor alles wat met de fabriek, transport en planning te maken heeft. Daarnaast zorgt hij ervoor dat we voldoen aan alle wet- en regelgeving (GMP).

Michiel Dijkman

Michiel Dijkman

Financiële administratie

Michiel is de man die je te vriend moet houden. Hij zit bovenop de financiële administratie en niets gaat aan zijn neus voorbij. Daarnaast houdt Michiel zich bezig met personeelszaken.

Marcel mansier

Marcel Mansier

Logistiek

Marcel is verantwoordelijk voor de planning en streeft naar de meest efficiënte ritten. Met een tijdige bestelling maak je Marcel's dag! Maar hij draait z'n hand niet om voor een ingewikkelde planningspuzzel. 

beau-feijen

Beau Feijen

Procescoördinator

Beau zorgt ervoor dat alle processen binnen Feijen zo soepel mogelijk verlopen en voor iedereen duidelijk zijn. Daarnaast houdt ze zich bezig met marketingwerkzaamheden.

Wil je weten hoe we het allemaal doen?

Scroll naar top