De nieuwe stand tijdens de RMV in Hardenberg viel op

teamfeijen_beurshardenberg

Op 30, 31 oktober en 1 november stonden wij met het rundveeteam op de drukbezochte De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen.

Op dag 1 waren er 7.506 bezoekers, de woensdag was het drukste met 10.615 bezoekers en de donderdag sloot af met 9.624 bezoekers. In totaal ruim 27.745 bezoekers die hun aandacht verdeelden over ruim 400 exposanten.

Goede reacties op nieuwe stand

De meeste mensen bleven even staan bij onze nieuwe stand met reacties als: ‘het is hier net of we zo de stal in komen lopen!’. Dat was nu precies de bedoeling! Daarnaast zijn we blij dat we met het hele team veel aanspraak hadden van klanten, samenwerkingspartners en mensen die  oprecht geïnteresseerd waren in onze manier van werken na het zien van de powerworkshops!

Nieuwe aanpak

Naast dat we een nieuwe stand hadden, pakten we het dit jaar ook eens heel anders aan: om 15.00, 16.00 en 17.00 uur en om 20.00 uur lieten we via workshops zien hoe wij voer schudden en hoe wij daarmee bedrijven naar een hoger plan tillen. Op dinsdagavond kwam Maurits von Martels om 20.00 uur zijn Vechtdal inloopspreekuur houden bij ons in de stand.

Om een beeld te krijgen van onze nieuwe stand en de gebeurtenissen in stand 436, hieronder een kleine sfeerimpressie!

Volgend jaar

In 2019 mogen we hetzelfde plekje bemachtigen tijdens de Rundvee Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Wees ook dan welkom in stand 436!

Meer weten?

Benieuwd naar hoe een schudboxsessie er uit ziet? Houd onze evenementen in de gaten of neem contact op met ons om een afspraak te maken!

Scroll naar boven