Eerste TMR-audit was een succes!

audit één

Op 18 januari 2017 trapte we de eerste TMR-audit af op het mooie bedrijf van Pieter Werkman. Dit was de eerste bijeenkomst van een serie van vier bijeenkomsten. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag!

De middag werd geopend door onze enthousiaste bedrijfsadviseur Simon Lieftink en melkveehouder Pieter Werkman. Vervolgens nam Raymond Holtmaat het stokje over en gingen we naar buiten. Hij vertelde de deelnemers alle ins en outs over het goed mengen van je voerrantsoen en liet het ook zien. Daarnaast legde Raymond uit hoe belangrijk het is om naar alle facetten van de koe te kijken om de koe zo goed mogelijk te laten presteren. Van de algehele conditie tot de mest die de koe produceert.

De middag eindigde met een samenvatting van de dag waarbij extra benadrukt werd wat de deelnemers gezien hadden tijdens deze dag. Aan het eind van de middag kwam er een interessante discussie los.

Simon: ‘Tijdens de discussie kwam er een mooie interactie tussen de deelnemers en werd er dieper nagedacht over het voerrantsoen. We konden merken dat de deelnemers nu de handvatten hebben om hun bedrijf naar een hoger plan te brengen.’

Wil je ook een TMR-audit bijwonen? Je kunt je nog aanmelden voor 1 en 8 februari en 7 maart 2017. Op 1 februari komt het voeren met shredlage maïs aan bod, dus wil je daar meer van weten: klik hier.

Scroll naar boven