Even voorstellen

Paul op de trekker

Sinds februari is Paul Willems bij ons in dienst. En dat is voor ons (en misschien voor sommige van jullie) een bekend gezicht! Hij stelt zich graag aan jullie voor.

“Ut go vaneiges”

Als rechtgeaarde Brabander betekent dit “het gaat als vanzelf”. En zo voelt het ook. Feijen Diervoeders en de mensen bij Feijen ken ik al geruime tijd. Na de studietijd, ruim 20 jaar geleden heb ik veel ervaring op mogen doen als bedrijfsadviseur en rundveenutritionist in het zuiden van het land. In 17 jaar tijd een geheel eigen wijze op de melkveehouderij ontwikkeld die in 2015 een nieuwe impuls kreeg. Na een studiereis in de Verenigde Staten was niet alleen de horizon verbreed maar ook de blik verruimd. De auditmatige aanpak op (grote) melkveebedrijven sprak enorm tot de verbeelding. Kort daarna ben ik gestart bij Diamond V, een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd veevoeradditieven levert. Zij waren de grondleggers van de TMR-audit. Samen met Feijen heb ik aan deze aanpak geproefd, omarmt en mee doorontwikkeld tot een Nederlands succes. Dat geeft me voldoening. Iedere dag samen met de veehouders/veehoudsters een volgende stap proberen te bereiken. Meestal door de “gewone dingen” beter te doen.

Toch was er een gemis. Letterlijk de stront aan mijn kuiten aan het einde van de dag, immers in de stal daar is het te doen. De klik met Feijen was er al, en deze werd alleen maar verder gesterkt na enkele serieuze gesprekken met het managementteam. Samen met het team van deskundige adviseurs, wil ik de schouders zetten onder de doorontwikkeling van Feijen als sterke (inter)regionale speler in de mengvoermarkt. De wereld is klein en voortdurend in ontwikkeling. Hierin draag ik graag mijn steentje bij om op de melkveebedrijven het verschil te kunnen maken.

Wonend met mijn gezin in het Brabantse Gemert, zal hierin wat mij betreft geen belemmering zijn. Graag tot ziens!

Paul Willems
(06) 29 45 18 18
p.willems@feijendalfsen.nl

Scroll naar boven