Praktijkbijeenkomsten

Feijen diervoeders & kunstmest organiseert de komende maanden verschillende praktijkbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van Feijen Innovatief Voeren. We willen onze kennis delen om de resultaten op het melkveebedrijf naar een hoger plan te tillen. Tijdens de bijeenkomsten is catering aanwezig.

De bijeenkomsten vinden plaats bij een collega-melkveehouder en bestaan uit een praktijk- en theoriegedeelte. Variërende onderwerpen komen aan bod tijdens de verschillende bijeenkomsten. Het onderwerp van de eerste serie bijeenkomsten is: inzicht in uw voerrantsoen.

Houd deze pagina, de nieuwspagina en sociale media in de gaten.

 

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019

Veldaudit | Aan de slag met eigen gras | Vol = vol

14 mei @ 10:00 - 14:30
Melkveebedrijf Van Leussen, Gernerslag 3
Dalfsen, Overijssel Nederland
+ Google Maps

Wil je een stap verder in het benutten van eiwit van eigen land? Wil je meer uit de droge stof opname  van ruwvoer halen voor dit seizoen? Wil je een praktischer kringloop op je bedrijf creëren? Wil je verliezen beperken en energie behalen waar het kan? En wil je meer weten over bewuster in- en uitkuilen? Meld je dan aan voor de Veldaudit op 14 mei in Dalfsen bij Melkveebedrijf Van Leussen!     Waar liggen jouw interesses? Dan kunnen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

TOP