Gezelschapsdieren

Feijen heeft voor haar assortiment bewust gekozen voor betaalbare kwaliteitsvoeders. Het assortiment Enjoy kenmerkt zich door een ‘kwalitatieve’ samenstelling in een mooie verpakking, maar voor een ‘bodem’ prijsstelling. Onderstaande voeders uit het Enjoy-assortiment kunt u bij Feijen verkrijgen.

Hondenvoer: Enjoy Adult Regular is een uitgebalanceerd voer voor uw volwassen hond. Enjoy Adult Dinner is een hondenvoer met extra toegevoegde granen voor volwassen honden en de Enjoy Adult Lamb & Rice is een voer met minder allergene componenten voor een volwassen hond met een overgevoelig darmstelsel.

Kattenvoer: Enjoy Regular Mix is een volledig uitgebalanceerd voer voor uw kat.

Konijnenvoer: Feijen konijnenkorrel is een compleet voer voor uw konijn, eventueel aan te vullen met een goede kwaliteit hooi. Ook hier geldt dat dit een voer is van uitstekende kwaliteit, voor een interessante prijs.

Caviavoer: Caviavoer Teurlings is een volledig voer voor Cavia’s geproduceerd door Teurlings, een beproefd recept! We hebben deze keuze gemaakt uit het enorme aanbod van caviavoeders op basis van prijs/kwaliteitverhouding.

TOP