Melkvee

Ons hart gaat sneller kloppen van gezonde melkkoeien. Iedere melkveehouder weet: een gezonde pens is een gezonde koe. En een gezonde koe geeft veel melk. Daar wordt toch ook iedere melkveehouder blij van!

Onze melkveespecialisten zetten alles op alles om het genetisch potentieel van de koe volledig te benutten. Dat begint natuurlijk bij advies over de gewassen op het land en optimale inzet van je eigen ruwvoer, maar daar komt nog veel meer bij kijken. Zo kijken we tijdens onze bezoeken naar de mest, kuil, koeien, melkgegevens en ga zo maar door.

Feijen runderen

Jongvee

Een goede start voor een kalfje valt of staat al in de eerste uren na de geboorte. Het binnenkrijgen van die eerste biest is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het kalf.

Melkvee

Voordat een koe melk gaat geven, zijn de randvoorwaarden van wezenlijk belang. Zo zal de focus al snel op droogstand rondom afkalven en begin lactatie vallen. Door onze aanpak met het auditmatig melken halen we de foutmarges eruit.

Ruwvoer

Ruwvoer, daar gaat menig boerenhart sneller van kloppen. En onze harten ook, want poah, das mie toch mooi wark!

Zakgoed en bijproducten

Naast de fabriek waar al het voer gemaakt wordt, hebben we ook nog een goedgevulde loods met allerlei artikelen die je maar op je erf nodig kan hebben. Van kalvermelk tot natriumbicarbonaat en van likemmers tot stro. In veel gevallen kan je deze artikelen met de zakgoedroute mee laten komen. Binnenkort is ons hele assortiment online te bekijken.

opfokmelk-foto-1
Scroll naar boven