Mengvoeders

Feijen diervoeders & kunstmest heeft een rijke historie in het produceren van mengvoeders voor verschillende diersoorten. Zo maken we voer voor rundvee, waarin onderscheid gemaakt wordt in melkvee, droogstaand vee, jongvee, rosé kalveren en rood vlees. Daarnaast maken we voer voor varkens met de verschillende diergroepen zeugen, biggen en vleesvarkens. Tot slot maken we in Dalfsen ook een reeks aan mengvoeders voor overige diersoorten als paarden, schapen, geiten, en hobbymatig gehouden pluimvee.
De mengvoeders van Feijen diervoeders & kunstmest zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Mengvoer is een product dat wij in nauwe samenwerking met onze grondstoffenleveranciers verwerken tot een hoogstaand product waarbij de gezondheid van de dieren voorop staat.
Door de intensieve controles op de grondstoffen bij binnenkomst, en de mengvoeders gedurende het gehele proces kunnen wij een constante kwaliteit waarborgen.

De herkomst van de verschillende grondstoffen is heel mooi inzichtelijk gemaakt door de Nevedi, de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie. Ze heeft hiervoor een grondstoffenwijzer gemaakt waarin duidelijk staat beschreven waar de door ons gebruikte grondstoffen vandaan komen. Klik hier voor de grondstoffenwijzer...

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze mengvoeders.

TOP