Paarden

Feijen paardenvoeders zijn samengesteld op basis van de nieuwste inzichten in paardenvoeding. Aan de hand van deze gegevens produceren we vier soorten paardenbrokken.

Wil je meer weten over paardenvoeders?
Ton Feijen

Feijen Paardenbrok Onderhoud

Een evenwichtig basisvoer voor paarden en pony’s. Naast ruwvoer is het een aanvulling voor paarden die een lichte tot middelzware prestatie moeten leveren. De dagelijkse hoeveelheid wordt afgestemd op conditie, arbeid, prestatie, gewicht en leeftijd van het paard. Feijen Paardenbrok Onderhoud bevat alle noodzakelijke nutriënten.

Feijen Paardenbrok Sport

Het voer voor sportpaarden waarvan je topprestaties verlangt! Door het gebruik van hoogwaardige essentiële grondstoffen komt je paard tot ongekende prestaties. De energie komt gedoseerd vrij waardoor het paard minder last heeft van spierverzuring. Naast Feijen Paardenbrok Sport moet je uiteraard ook ruwvoer van uitstekende kwaliteit verstrekken.

Feijen paardenbrok merrie

Het aanvullende voer voor merries die drachtig en zogend zijn. Het zorgt ervoor dat je merrie uitstekend in staat is om voldoende melk te produceren en zo een gezond veulen groot te brengen.

merrie brok

Feijen Paardenbrok Veulen

Voer dat zorgt voor een optimale ontwikkeling van jouw opgroeiende veulen. Hierbij is extra aandacht besteed aan skeletontwikkeling en weerstand van het veulen met vitaminen- en mineralenvoorziening.

Naast deze soorten Feijen paardenbrokken leveren wij nog twee soorten paardenbrokken van Pavo.

Pavo Condition

Dit is ideaal voor paarden en pony’s die lichte arbeid moeten leveren. De uitgebalanceerde verhouding tussen de grondstoffen is gebaseerd op de lichaamsfuncties van het paard. Het is rijk aan vitaminen en mineralen en vrij van haver.

Pavo Nature's Best

Dit is een zeer smakelijke gezondheidsmuesli voor ieder type paard en pony. Het kan elke dag worden gegeven als complete aanvulling naast ruwvoer of weidegang. Deze muesli is met spelt en timotheegras en is vrij van haver.

Contact
opneem'n

Ton Feijen

Wil je meer advies over
paardenvoer?

Scroll naar boven