Landbouwplastic

Kuilfolie 

Voor het afdekken en goed conserveren van het gewonnen ruwvoer hebben wij verschillende soorten en maten kuilfolie om het ruwvoer mee af te dekken en te beschermen. De verschillende folies die wij voeren zijn:

  • Texaleen Alpha Plus                 0,15 mm
  • Silotop                                       0,15 mm en 0,20 mm

De folies zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen van 8 tot 18 meter breed. De lengtes per rol zijn 50 meter. Ook wand- (inkuilen in sleufsilo’s) en onderfolies (snel luchtdicht afsluiten van de kuil) zijn bij Feijen te verkrijgen.

Kuilbeschermkleden en toebehoren

Om de kuil te beschermen tegen vogels en ander ongedierte is een beschermkleed over de kuil aan te bevelen. Om alles goed vast te leggen zijn zandslurven en bevestigingsbanden te verkrijgen. Wij voeren de kuilkleden van Genafil.

Sterk, fijnmazig, gaasachtig, open draadweefsel. Getest onder de meest extreme omstandigheden, voorzien van lussen en zoom.

De kuilbeschermkleden zijn te verkrijgen in de maten: 8 x 10 t/m 12 x 10 en 8 x 15 t/m 12 x 15 meter. Overige afmetingen op aanvraag mogelijk. Voor overige informatie over het afdekken van kuilen kunt u terecht bij onze adviseurs.

TOP