Rosé kalveren

Tijdens de opfok van kalveren tot starters beschikt Feijen, samen met de kalvermelkleverancier en de dierenarts, over de mogelijkheid om u de begeleiding te bieden die nodig is voor een goed resultaat in de opfok. Ook denken we met u mee in financiële risicospreiding. Zodra de starters op de rosé-afmestbedrijven arriveren wordt samen met u gezocht naar het technisch- en economisch best passende rantsoen.
We hebben speciaal voor de afmest tot jong rose een voerlijn ontwikkeld dat zorgt voor hoge groei met voldoende vetbedekking, nl het Feijen Opti Beef Junior Concept. 

Ook in deze fase van de groeiperiode worden de dieren in samenwerking met een dierenarts gecontroleerd op de gezondheid. Afhankelijk van het ras, het type kalveren en het marktdoel wordt in nauw overleg met de mester en afzetorganisatie gekeken welk voerprogramma het best bij de doelstelling van het betreffende bedrijf past. Uiteraard wordt binnen dit programma rekening gehouden met verschillende ruwvoeders, bijproducten en voersystemen op uw bedrijf.

Vraag onze rosé bedrijfsadviseur om meer informatie.

TOP