Varkens

Sinds 2018 hebben we een samenwerking op het gebied van varkensvoeding met Geurts Mengvoeders BV. Al het varkensvoer dat naar de Feijen-Geurts klanten gaat, wordt in onze fabriek geproduceerd.

Het maken van varkensvoer is een vak apart! Er is de laatste decennia veel kennis opgedaan op het gebied van varkensvoeding. Hierdoor hebben we steeds beter in beeld wat de behoeftes en capaciteiten zijn van het hedendaagse varken. Via onze toeleveranciers en instanties als CVB en Schothorst blijven we op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten.

Door de kennis die we in huis hebben, kunnen we een voer samenstellen dat voldoet aan de specifieke behoefte van de dieren op jouw bedrijf. Verschillen in genetica, geslacht, bedrijfsomstandigheden zoals gezondheidsstatus en klimaat maken het belangrijk om te sturen op het beeld wat in de stal te zien is. Hierdoor werken we veel met bedrijfsspecifieke samenstellingen. Wanneer je zelf grondstoffen of bijproducten hebt, kunnen we een aanvullend voer samenstellen dat hier perfect op aansluit.

In onze regio hebben we vier adviseurs die gespecialiseerd zijn in varkensvoer:

Tom Strijkveen FG

Tom Strijkveen

(06) 51 23 52 45

Wiljon Ormel FG

Wiljon Ormel

(06) 51 92 30 39

Sander Schutmaat FG

Sander Schutmaat

(06) 51 23 52 44

Nick Bosman FG

Nick Bosman

(06) 20 66 23 81

Zeugen

Vooral in zeugenvoer zijn voldoende en diverse vezelrijke grondstoffen belangrijk. Grof malen van vezels is belangrijk voor een goede maag- en darmgezondheid.

Biggen

Vanaf het bijvoeren van biggen in het kraamhok tot in de biggenstal beschikken we over een zeer uitgebreid pakket aan voeders voor de verschillende opfokstadia.

Vleesvarkens

Vanaf het bijvoeren van biggen in het kraamhok tot in de biggenstal beschikken we over een zeer uitgebreid pakket aan voeders voor de verschillende opfokstadia.

Scroll naar boven