Vleesvarkens

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan vleesvarkensvoeders. De resultaten met Feijen-Geurts voor vleesvarkens zijn scherp concurrerend in groei.

Wil je meer weten over vleesvarkenvoeders?
temp-biggen

Waar voorheen alle grondstoffen werden fijngemalen in de hamermolen, kunnen vezelrijke grondstoffen voor varkensvoeders nu ook grover gemalen worden in een walsenstoel. Dit geeft de unieke mogelijkheid om specifiek voor een aantal grondstoffen, afhankelijk van de specifieke eigenschappen, te sturen op deeltjesgrootte. Zo ontstaat de optimale balans tussen fijne delen (voor een optimale voederconversie) en grove delen (voor een optimale maag- en darmgezondheid) in het voer. En daarmee optimale dierprestaties. Hiermee kunnen we onze varkensvoeders nog beter afstemmen op de specifieke behoeftes per diercategorie en specifieke bedrijfssituatie.

Afdelingskaart Vleesvarkens

Download hier de handige Afdelingskaart voor vleesvarkens.

Uiteraard spelen de verschillende erfelijke eigenschappen van de vleesvarkens en specifieke bedrijfssituaties een belangrijke rol in de keuze van het soort voeder. Ook bij vleesvarkens kunnen we de voedersamenstelling aanpassen aan jouw bedrijfssituatie en wensen. Om een zo scherp mogelijk resultaat neer te zetten.

Benieuwd naar jouw ideale voedersamenstelling? Neem contact op met een van onze Feijen-Geurts adviseurs.

Contact
opneem'n

varkens-beeld-1

Neem contact op met Tom,
Sander, Nick of Wiljon.

Scroll naar boven